04 Kas 2019

İTÜ ile Meteoroloji Genel Müdürlüğü Arasında Protokol

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) arasında Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Meteoroloji Mühendisliği Bölümümüz bünyesinde ortak bilimsel çalışmalar yapmak amacıyla, MGM önderliğinde akademik ve teknik çalışmaları desteklemek amacıyla kurulacak irtibat ofisine ilişkin iş birliği protokolü imzalandı.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

mgm_web_2019-(1)
İTÜ ile Meteoroloji Genel Müdürlüğü iş birliği protokolüne Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karaca ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü Genel Müdürü Volkan Mutlu Coşkun imza attı. “Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Meteoroloji Mühendisliği Bölümüne İrtibat Ofisi Kurulmasına İlişkin Protokol” ile; Meteoroloji Genel Müdürlüğünce kurulacak MGM irtibat ofisi ve görevlendirilecek Meteoroloji Uzmanları, Üniversitemiz akademik personeline, öğrencilerine teknik ve bilimsel destek sağlayacak.

Üniversitemiz Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Meteoroloji Mühendisliği Bölümüne, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından irtibat ofisi kurulması ve işletilmesi sırasında verilecek teknik destek ve eğitim faaliyetlerini kapsayan protokolün amacı, irtibat ofisi çalışma koşullarının belirlenmesi ve irtibat ofisi aracılığı ile ortak bilimsel çalışmalar ile eğitim, öğretim ve teknik iş birliğinin sağlanması ile taraflar arasında irtibat ofisi sayesinde yapılacak müşterek çalışma, görev ve iş birliği esaslarının belirlenmesi olarak yer aldı.







İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ
More than one Google Analytics scripts are registered. Please verify your pages and templates.