05 Kas 2019

İTÜ'den Türk Kızılayı'na Tam Destek

Kızılay Haftası Türkiye genelinde kutlanırken Üniversitemiz de Türk Kızılay'ın faaliyetleri arasında yer alan Kan Bağışı Kampanyasına ve Bağcılar Toplum Merkezi ile Kuş Evi Projesi’ne ev sahipliği yaptı.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

Ülkemizde 1 yılda 2.750.000 ünite kana ihtiyaç duyuluyor. İTÜ’lüler 20 dakikalarını ayırarak 3 kişiye hayat, doğaya da 1 fidan armağan etti. "Size kanım feda" sözüyle yola çıkan İTÜ Gönüllülük Kulübü, Türk Kızılayı ile birlikte düzenlediği kan bağışı kampanyasında öğrencilere, akademik ve idari personele kan bağışının önemi anlatıldı ve kan bağışı alındı.

itu-turk-kizilayi-web-2019-(1)
Türk Kızılay ile düzenlenen diğer bir sosyal sorumluluk projesi olan “Kuş Evi Projesi” kuşlar kış öncesi yeni yuvalarına kavuştu. Türk Kızılay İstanbul Bağcılar Toplum Merkezi; Sosyal Uyum Programı kapsamında yürüttüğü projelerinden “Kuş Evi Projesi” İTÜ Kulüpler Birliği ile hem bir arada yaşama kültürünün geliştirilmesi hem de gönüllülük çalışmalarına hitap etti. İTÜ Ayazağa Yerleşkesi’nde gerçekleşen etkinlikte Suriyeliler için psiko-sosyal destek, sosyal uyum çalışmaları kapsamında gönüllülerle bir araya geldi. İki farklı toplumun temas ettiği ve yardımlaştığı etkinlikte kuş evleri Yeşil Kampüs İTÜ’deki ağaçlarda yerini aldı.










Haber ve Fotoğraf: İTÜ Kurumsal İletişim Ofisi

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ
More than one Google Analytics scripts are registered. Please verify your pages and templates.