03 Ara 2019

İTÜ Ekonomi Kulübü’nün İlk Zirvesi

İTÜ Ekonomi Kulübü, bu yıl ilkini gerçekleştirdiği “Ekonomi Zirvesi” etkinliğiyle Ayazağa Yerleşkemizde ekonomi dünyası ile üniversite öğrencilerini buluşturdu.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

Güncel ekonomik olaylarla ilgili ekonomi sektöründen önemli isimleri ağırlayan Ekonomi Zirvesi, İTÜ Ekonomi Kulübü’nün geçmiş yıllarda düzenlediği EconTalks üzerine kurgulandı. Ünlü ekonomistlerle Türkiye ekonomisi hakkında değerlendirmelerin yapıldığı zirvede, Türkiye’nin önde gelen bankalarından üst düzey yöneticiler de bankacılık sektörü ve ekonomi alanında bilgiler verdiler. Katılımcıların ekonomi hakkında daha fazla bilgi edinmek ve alanında uzman profesyonellerin görüşlerini almak üzere katıldıkları zirve, İTÜ Ayazağa Kampüsü Süleyman Demirel Kültür Merkezindeydi. 

econsummit-2019 (4)
Bankacılığın Geçmişini ve Geleceğini Üst Düzey Yöneticiler Anlattı

Habertürk Ana Haber Spikeri Meltem Acet’in açılış konuşmalarıyla başlayan Zirve’ye, KoçFinans CEO’su Yeşim Pınar Kitapçı, T.C. Merkez Bankası Eski Başkan Yardımcısı ve Borsa İstanbul Eski Başkanı Doç. Dr. İbrahim Turhan, TAV CFO’su Burcu Geriş, BKM Express İş Geliştirme Direktörü Özge Çelik ve Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası Genel Müdür Yardımcısı Özgür Maraş konuşmacı olarak katıldı.

Hızlı Tüketim Sektörü Üzerine Panel


Zirvenin son oturumunda İTÜ İşletme Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şebnem Burnaz moderatörlüğünde gerçekleşen panelde ise hızlı tüketim şirketlerinin temsilcileri Yves Rocher Data-Digital-IT Direktörü Zeynep Gizem Ürkmez, Kimberly-Clark Satış Müdürü Burak Özçam ve Yıldız Holding Finans Müdürü Pınar Üner, başarı hikayelerini ve çalışanlarının kariyer yönelimleri hakkında konuştu.

Üniversitemizde ilk defa İTÜ Ekonomi Kulübü tarafından düzenlenen ve üniversite öğrenci kulüpleri bazında Türkiye’de de ilk olma özelliği taşıyan zirveye toplamda 2000’e yakın dinleyici katıldı. Bankacılık ve finans sektöründen konuşmacıların tecrübe ve hayat hikayeleriyle katılımcılara kendilerini geliştirme fırsatı verdiği Ekonomi Zirvesi panel sonrası soru cevap oturumuyla sona erdi.

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ
More than one Google Analytics scripts are registered. Please verify your pages and templates.