03 Ara 2019

Pazarlama ve Finans Zirvesi ile “İlham İTÜ’de”

İTÜ Yatırım Kulübü tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Pazarlama ve Finans Zirvesi iş ve sanat dünyasından önemli isimlerini “İlham Burada” mottosuyla ağırladı.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi
Üniversitemiz Yatırım Kulübü tarafından düzenlenen Pazarlama ve Finans Zirvesi bu yıl 24-27 Kasım tarihlerinde İTÜ Maçka Kampüsü Mustafa Kemal Amfisi’ndeydi. Her yıl onlarca başarı öyküsünün üniversite öğrencileriyle paylaşıldığı, çeşitli etkinlikler, söyleşiler ve panellerin gerçekleştiği zirveye bu yıl da ilgi yoğundu. Farklı şehirlerden katılımcıların da yer aldığı zirvede, 3 gün boyunca pazarlama ve finans dünyasıyla ilgili konularda katılımcılara sektörle ilgili çalışmalar anlatıldı. 24 Kasım’da yapılan açılış kokteyli ile başlayan etkinliklerin ilki Can Ozan konseri oldu.

ferhatalbayrak-pfz_2019
İlham Verici Konuklar

Açılışın ardından etkinliğin ilk gününde birçok firmadan gelen temsilcileri konuk eden Zirve, Minito Kurucu ve CEO’su Ferhat Albayrak, HP Bölgesel Satış Müdürü Serkan Bayır, Ak Gıda Pazarlama Müdürü Sevinç Baklacı, Samsung Elektronik CMO’su Barış Gökpınar, Coca Cola Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya İş Birimi Pazarlama Direktörü Elif Kaypak, Unilever Türkiye Finans Müdürü Çağdaş Dirican, Şişecam Strateji Danışmanı Selim Kalkan, LC Waikiki Mağazalar Allocation, Süreç, Strateji Direktörü Emrah Gürsoy ve futbol yazarı, yorumcu Uğur Karakullukçu’yu ağırladı. Konuşmacılardan Ferhat Albayrak, “Tutku, hayal bunlar çok güzel ama herkesin unuttuğu bir şey var o da fedakârlık.” sözleriyle katılımcılara ilham verirken Serkan Bayır, “Kendi hayatını dijitalleştirebilen insanlar şirketlerini de dijitalleştirmede başarılı oluyor.” diyerek pazarlama ve finans alanında kariyer planı çizeceklere ipuçları verdi.

Zirvenin ikinci günü, Mercedes-Benz Pazarlama Direktörü Emre Kurt, Extra Loyalty Solutions ve Unikuni Kurucu Ortağı ve CEO’su İrem Tüzünalper, Kariyer.net CEO’su Fatih Uysal, Garanti BBVA Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Akten, Yandex Türkiye Satış Başkanı Doğan Balamir Nazlıca ve DemirDöküm Yönetim Kurul Üyesi Erdem Ertuna’nın keyifli sohbetiyle geçti. Fatih Uysal kariyer fırsatları hakkında bilgi verirken “Uygun adayı uygun işle buluşturmak çok önemli. Bu uygunluk algoritmaları için uğraşıyoruz.” dedi.

Üst Düzey Yöneticilerle Başarılı Girişimciler

Zirvenin son gününde katılımcılar, YouthWorks Ajans Başkanı Serhat Gürcü, ThinkNeuro Kurucusu Eda Ocak, Beymen E-ticaret Direktörü Ümit Arsoy, Batesmotelpro kurucularından Tansu Tuncel ve mezunumuz Volkan Öge, Nestle Türkiye Pazarlama Direktörü Zeynep Sungu, “Askıda Ne Var?” CEO’su Oğuzhan Canım, Vodafone Türkiye CFO’su Özgür Tokgöz Altun ve Beyin Eğitim Araştırma Uygulama Merkezi’nden Uz. Dr. Kerem Dündar ile ilhamı yakaladılar.
İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ
More than one Google Analytics scripts are registered. Please verify your pages and templates.