09 Ara 2019

Bilişim Teknolojileri Zirvesinde Yarının Dünyasına Bakış

İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü (İTÜ İMK) tarafından düzenlenen Bilişim Teknolojileri Zirvesi (BTZ) 6-7 Aralık 2019 tarihlerinde İTÜ Maçka Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

Bilişim sektörünün en prestijli etkinlikleri arasında yer alan ve bu sene 12’ncisi düzenlenen zirvede yarının dünyası, yapay zeka, geleceğin teknolojileri, yeni nesil pazarlama, dijital mobil dünya, bilişim sektörünün dünya ekonomisindeki yeri, teknoloji ve yönetim gibi birçok konu masaya yatırıldı. 

btz-2019-web (3)
Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Bilişim Teknolojileri Zirvesi kapsamında Türkiye’de ve dünyada teknolojinin odağındaki konular, sektörün önde gelen isimleri ve profesyoneller tarafından ele alındı. Oturumlar, Bilişim Teknolojileri Alanı (BT Alanı), İnteraktif Bölüm (Speed Networking - Coffee Time), Dijifikir, e-iş Fikir Yarışması ve Sosyal Medya Ödülleri başlıklı 5 bölümden oluşan zirveye akademik ve profesyonel dünyadan geniş katılım oldu.

Teknolojinin, Sanattan İş Dünyasına Pek Çok Alandaki Kullanımı İrdelendi

Zirvede aralarında FutureBright Group Kurucu Ortağı Akan Abdula, Uz. Dr. Kerem Dündar, Ünlü DJ ve Youtuber Doğuş Çabakçor, KALT ekibinden Ozan Akyol ve Erman Çağlar, Mercedes-Benz Finansal İşlemler CIO’su Suat Saygın Tütüncü, P&G Türkiye Kafkaslar & Orta Asya Yönetim Kurulu Üyesi & Tedarik Zinciri Direktörü Erk Ulugun, Ezel, Medcezir, Paramparça gibi dizilerde oynamış ünlü oyuncu Barış Falay, Yazar ve Konuşmacı Metin Hara ve Yazar/Astrolog Dinçer Güner gibi çok sayıda yetkin konuşmacı yer aldı.

Genç Girişimcilerin Hayallerine Destek Oluyor

"BT Alanı” ise bu sene de şirketlerin katılımcılarla birebir iletişim kurabildiği, ürün ve hizmetleri hakkında tanıtım olanağı veren fuaye alanı olarak konumlandı. “İnteraktif Bölüm”de, gerçekleştirilen Speed-Networking ve Coffee Time tarzı aktivitelerle de katılımcıların birbirleri ile etkileşim kurmaları sağlanarak ve Dijifikir E-iş Fikir Yarışması ile de genç girişimcilerin hayallerinin gerçekleşmesine imkan verildi.

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ
More than one Google Analytics scripts are registered. Please verify your pages and templates.