15 Ara 2019

Prof. Doğan Kuban'a Şükranlarımızla

Mimarlık alanında bu yılki Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü, Mimarlık Fakültemizin emekli öğretim üyelerinden değerli hocamız Prof. Doğan Kuban’a takdim edilmiştir.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

Prof. Kuban “Türk mimarisinin geçmişine yönelik kuramsal ve kavramsal çalışmaları, restorasyon faaliyetleri, İslam mimarisi içinde Türk eserlerinin kimliğini vurgulayan görüşleri ve bu konulara dair yazdığı kitapları dolayısıyla” büyük ödüle layık bulunmuştur.
Prof.DoganKuban-ziyaret
Mimarlık Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Murat Gül, ödülü Sayın Cumhurbaşkanımızdan 12 Aralık 2019 Perşembe akşamı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen ödül töreninde, Doğan Hocamızın adına ve Mimarlık Fakültemizi temsilen almıştır.

14 Aralık’ta da Prof. Dr. Murat Gül, Prof. Dr. Yegan Kahya, Prof. Dr. Aygül Ağır ve Dr. Öğretim Üyesi Gülsün Tanyeli, Prof. Doğan Kuban’ı ziyaret ederek ödülünü kendisine takdim etmişlerdir.

Geçtiğimiz yetmiş yıllık süreçte Üniversitemize, Mimarlık Fakültemize ve Türk mimarlığına olan katkılarından ötürü değerli hocamıza şükranlarımızı sunar ve kendisini tebrik ederiz.


İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ
More than one Google Analytics scripts are registered. Please verify your pages and templates.