17 Ara 2019

Elektrikli Araçların Potansiyeli ve Geleceği İTÜ’de Konuşuldu

İTÜ Elektrik Mühendisliği Kulübü tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Elektrikli Araçlar Zirvesi (EAZ) 13 Aralık 2019 tarihinde Ayazağa Yerleşkesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

Etkinlik, günden güne büyüyen ve önemi yadsınamaz olan elektrikli araçlar sektöründeki son gelişmeleri, yenilikleri ve potansiyeli paylaşarak; öğrenci, akademisyen ve sektörden çalışanları İTÜ’de buluşturdu. 

eaz-2019-web (4)
Sektörün Öncüleri İTÜ’de Öğrencilerle Buluştu
Panel ve söyleşileri barındıran etkinlikte, elektrikli araçlarda enerji depolama ve şarj teknolojileri, enerji altyapısı gereksinimleri, elektrikli otobüs ve raylı sistemler, elektrikli kara, deniz ve hava araçlarının savunma sanayiinde kullanımı ve otonom sürüş sistemi gibi birçok önemli konu başlığı işlendi.

Sunumların yanısıra, fuaye alanında bulunan stantlar aracılığıyla bilgi alma, IoT, çekilişler ve elektrikli araba, otobüs, harp aracı ve drone gösterimleri ile İTÜ elektrikli araba takımları da EAZ 2019’da yer aldı. Otokar, Borusan Otomotiv, Ford Otosan, İBB Metro ve Anadolu Isuzu gibi sektör liderleriyle katılımcıları aynı platformda buluşturan Elektrikli Araçlar Zirvesi’nde, ülkenin dört bir tarafından gelen üniversite ve lise öğrenci grupları da ağırlandı.


İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ
More than one Google Analytics scripts are registered. Please verify your pages and templates.