17 Ara 2019

İTÜ’den İzmir Liselerine Tanıtım Ziyaretleri

İTÜ İletişim ve Pazarlama Direktörlüğü bünyesindeki Aday Öğrenci Tanıtım Ofisi ve İTÜ’lü akademisyenler, İTÜ İzmir Tanıtım Turu 2019 kapsamında İzmir liselerinde aday öğrencilerle buluştu.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İzmir İTÜ Mezunlar Derneği’nin desteğiyle gerçekleşen etkinlikte, Buca İnci Özer Tırnaklı Fen Lisesi, Güzelbahçe 60. Yıl Anadolu Lisesi, Çiğli Fen Lisesi, İzmir Atatürk Lisesi ve Bornova Anadolu Lisesi öğrencileri, akademisyenlerimize hayallerindeki mesleğe ve İTÜ’ye dair merak ettiklerini sorma fırsatı buldu. 

izmir_liseler-turu-cigli-2
Etkinlik, İTÜ’nün genel tanıtım sunumu ile başlayıp, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Uçak Mühendisliği sunumları ile devam etti, ardından tüm akademisyenlerimiz aday öğrencilerin sorularını cevapladı.

İTÜ İzmir Tanıtım Turu’na katılan ekipte İzmir İTÜ Mezun Derneği Başkanı Süreyya Karaman ile Prof. Dr. Müştak Erhan Yalçın (Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü), Dr. Öğr. Üyesi Lale Erdem Atılgan (Elektrik Mühendisliği Bölümü), Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Tahir Sandıkkaya (Bilgisayar Mühendisliği Bölümü), Öğr. Gör. Dr. Murat Sarıtaş (Uçak Mühendisliği Bölümü), Dr. Öğr. Üyesi İpek Yalçın Eniş (Tekstil Mühendisliği Bölümü; Aday Öğrenci Tanıtım Ofisi Koordinatörü), Öğretim Gör. Dilek Görgüç (Aday Öğrenci Tanıtım Ofisi Birim Sorumlusu), Roni Can Şahin (Fizik Mühendisliği Öğrencisi) yer aldı.


İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ
More than one Google Analytics scripts are registered. Please verify your pages and templates.