17 Ara 2019

İTÜ Personel Arası Futbol Turnuvası Şampiyonu Belli Oldu

Üniversitemiz akademik ve idari personelinin yer aldığı İTÜ Personel Arası Futbol Turnuvası 10 Aralık 2019 Salı günü oynanan müsabaka ile sona erdi. Zorlu geçen turnuvanın sonunda İTÜ SKS/BAP Futbol Takımı şampiyon oldu.

personel-futbol-2019 (5)
İTÜ Personel Arası Futbol Turnuvası final müsabakasında, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (İTÜ SKS) ile Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi (BAP) oyuncularından oluşan İTÜ SKS/BAP Futbol Takımı, Makina Fakültesi Futbol Takımı'nı 2-1 yenerek şampiyon oldu.

Müsabaka sonrası, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Serdar Bilgi, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Halil İbrahim Güngör, Beden Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Özcan ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Halil Dalkın tarafından turnuva ödülleri verildi.

Ödüller;

1.lik Kupası; SKS/BAP Futbol Takımı

2.lik Kupası; Makina Fakültesi Futbol Takımı

3.lük Kupası; Yapı Teknik Futbol Takımı