20 Ara 2019

Mezunumuz Doç. Dr. Melike Erol Kantarcı “N2Women Ağ ve Haberleşme Yıldızları” Arasında

Ottawa Üniversitesi Öğretim Üyesi, Mezunumuz Doç. Dr. Melike Erol Kantarcı "N2Women: 2019 Stars in Networking and Communications"ın yıldızlarından biri olarak seçildi.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

melike-erol-kantarci-
Ağ ve haberleşme alanlarında disipline özgü bir araştırmacı topluluğu olan N2Women’ın ödülüne layık görülen mezunumuz Dr. Melike Erol Kantarcı, kablosuz ağlar, 5G ve ötesi kablosuz haberleşme ve ağları, akıllı şebeke ve elektrikli araçlar, siber güvenlik, kablosuz sensör ağları, kablosuz enerji aktarımı ve su altı sensör ağları alanlarında çalışmalar yürütüyor.
Ottawa Üniversitesi Elektrik Mühendisliği ve Bilgisayar Bilimleri Fakültesinde Öğretim Üyesi olan Doç. Dr. Melike Erol Kantarcı, aynı zamanda Ağa Bağlı Sistemler ve Haberleşme Araştırmaları (NETCORE) Laboratuvarının direktörlüğünü üstleniyor.






Doç. Dr. Melike Erol Kantarcı Hakkında


Doç. Dr. Melike Erol Kantarcı 2001 yılında İTÜ Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği lisansını tamamladıktan sonra yine aynı sene yüksek lisans eğitimine başladı. 2009 yılında İTÜ Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sema Oktuğ’un danışmanlığında doktora derecesini alan Erol, Ottawa Üniversitesi Elektrik Mühendisliği ve Bilgisayar Bilimleri Fakültesi’nde öğretim üyesi olarak görevine devam etmektedir.

N2Women hakkında detaylı bilgi için: https://n2women.comsoc.org/

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ
More than one Google Analytics scripts are registered. Please verify your pages and templates.