24 Ara 2019

Yeni İTÜ Haberler Sitesi Yayında

İstanbul Teknik Üniversitesi İletişim ve Pazarlama Direktörlüğü ile Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'nın ortak çalışmasıyla hazırlanan http://haberler.itu.edu.tr web sitesi yayına girdi. Zengin içerikli haberlerin nitelikli dille sunulduğu sitede akademik çalışmalar, araştırma, kariyer, kültür-sanat, spor ve İTÜ’lülerin başarılarından beslenen içerikler bulunuyor.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

haberle-web-sitesi-2019 (3)
Nitelikli ve Görsel İçeriğin Ön Planda Olduğu Tasarım

Sosyal medyanın yanı sıra dijital platformlara özgü içerikler de üreten ve bu alandaki başarısını her geçen gün artıran ekip, haberler için tasarlanan site ile çıtayı daha üste taşımayı hedefliyor. Kurumumuza ait haberler; video ve fotoğraflarla desteklenerek sunuluyor.

Yeni web sitesiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan İTÜ İletişim ve Pazarlama Direktörü Prof. Dr. Gülname Turan, “Yeni medya alanında etkili yayıncılık yapan web sitemiz ile yayındayız. Yeni mecramızın tüm tasarım ve altyapı sürecinde Bilgi İşlem Daire Başkanlığımızın ilgili ekibiyle çalıştık. http://haberler.itu.edu.tr adresinden ulaşabileceğiniz internet sitesinde farklı alanda yapılan çalışmalardan, başarılardan ve etkinliklerden anında haberdar olabileceksiniz. Nitelikli haberler ile tüm paydaşlarımızla etkileşim kurmayı hedefliyoruz. Genç, dinamik ve yaratıcı bir ekiple yürüdüğümüz bu yolda İTÜ’nün sesi olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Sizler de yayınlanmasını istediğiniz içerikleri kurumsaliletisim@itu.edu.tr adresinden bizlerle paylaşarak haberlerinizin yayınlanmasını sağlayabilirsiniz.

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ
More than one Google Analytics scripts are registered. Please verify your pages and templates.