07 Oca 2020

MimED 2019 Ödülleri’nde Öğrencilerimize 8 Ödül

Mimarlık Eğitimi Derneği (MimED) 2019 tarafından verilen Mimarlık Öğrencileri Ödülleri sahiplerini buldu. Bu yıl 18. si düzenlenen MimED 2019 Öğrenci Proje Yarışması’nda İTÜ Mimarlık Fakültesi öğrencileri dağıtılan 20 ödülden 8’ini aldı.

MimED 2019 Öğrenci Proje Yarışması’nın kolokyum ve ödül töreni, 10 Aralık 2019 Salı günü İTÜ Taşkışla 109 numaralı salonda gerçekleştirildi. 63 üniversiteden toplam 800 projenin katıldığı, 35 üniversiteden toplam 219 projenin ise dijital ön elemeyi geçip jüri değerlendirmesine geçtiği MimED 2019'da 7 farklı üniversitenin öğrencilerine toplam 20 ödül verildi.

mimed_2019_odulleri (1)
Mimarlık Fakültesi öğrencilerimizden; Birinci Yıl Kategorisi’nde Sena Onur ‘Başarı Ödülü’, İkinci Yıl Kategorisi’nde Sümeyye İşbilir – Aleyna Gebiç – Zeynep Tahmaz ‘Teşvik Ödülü’, Üçüncü Yıl Kategorisi’nde Arda Coşan ‘Teşvik Ödülü’ alırken, Bilal Savcı ‘Jüri Özel Ödülü’, Alperen Temur ‘Jüri Özel Ödülü’, Dilara Karademir ‘Jüri Özel Ödülü’, Dördüncü Yıl Kategorisi’nde ise Taha Erdem Öztürk ‘Jüri Özel Ödülü’ni aldı.

Mimarlık Bölümü Öğretim Üyelerimiz Prof. Dr. Ahsen Özsoy ve Doç. Dr. Funda Uz tarafından gerçekleştirilen organizasyonun koordinatörlüğünü İTÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü araştırma görevlileri Erenalp Büyüktopcu, Çağdaş Kaya, İpek Avanoğlu ve Merve Kılıçbay, raportörlüğünü ise Bahar Gökçen Kumsar, Buse Özçelik, Elif Öz Yılmaz, Oya Yeşim Armağan ve Meriç Altıntaş üstlendi.

İTÜ Taşkışla 203 koridorunda açılan sergide, final aşamasına kalan projeler 10 Ocak 2020 Cuma gününe kadar gezilebilecek.