21 Oca 2020

Aday Öğrenciler, İTÜ Tanıtım Günleri’nde Buluşuyor

Üniversitemizin geleneksel hâle getirdiği İTÜ Tanıtım Günleri, bu yıl 13-14 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

Her yıl sayısız aday öğrenciyi Ayazağa Yerleşkemizde buluşturarak üniversitemizin olanaklarını ve eğitim kültürünü keşfetmelerini sağlayan etkinlikte, gelecekleriyle ilgili tercih yapacak lise öğrencilerine, ailelerine ve öğretmenlerine bu yıl da üniversitemiz tanıtılacak. Etkinlikte ayrıca, üniversitemizin iki asrı aşan deneyimi ve yerleşkelerimizdeki akademik eğitimin yanında, kültür-sanat ve spor olanakları hakkında da yol gösterici bilgiler paylaşılacak.

14 fakülte ve 7 enstitüde bilimsel eğitim veren üniversitemizin akademik kadrosuyla ve öğrencileriyle bir araya gelecek aday öğrenciler, üniversitemizle ilgili merak ettikleri sorulara İTÜ Tanıtım Günleri’nde yanıt bulacak ve Teknik Üniversite’yi yakından tanıyacak. Etkinlik kapsamına aday öğrenciler, İTÜ Öğrenci kulüpleri ve proje takımlarının düzenledikleri etkinliklere dahil olma ve üniversitemizdeki sosyal hayatı daha yakında tanıma fırsatı da elde edecek.

Üniversiteyle bugünden tanışmak isteyen geleceğin İTÜ’lülerini, 13-14 Şubat tarihlerinde, 10:00-16:00 saatleri arasında, Ayazağa Yerleşkemizdeki Süleyman Demirel Kültür Merkezi’ne bekliyoruz.

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ
More than one Google Analytics scripts are registered. Please verify your pages and templates.