23 Oca 2020

İTÜ Hornets Takımımız Şampiyonluk Yolunda

İTÜ Hornets Korumalı Futbol Takımımız başarıdan başarıya koşuyor ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.

İTÜ Hornets Korumalı Futbol Takımımız bu sene bulunduğu grupta namağlup ve rakiplerine sayı vermeden ilerliyor. Gruptan çıkmayı garantileyen takımımız, 15 Şubat’ta Yıldız Teknik Üniversitesi’yle gruptaki son karşılaşmasını oynayacak. Boğaziçi ve Sakarya Üniversitesi’ni sırasıyla 21-0 ve 10-0 gibi farklı skorlarla yenen takımımız, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.

İlk Etap Başarıyla Geçildi

İstanbul Kadınlar Bayrak Futbolu liginde mücadele eden İTÜ Hornets Kadınlar Bayrak Futbolu Takımımız ise ligin 1. etabında oynanan üç maçın ikisini kazandı. 2. etap karşılamaları 22-23 Şubat tarihlerinde oynanacak.

İTÜ Hornets 7 Oyuncusu ile Milli Takımda

Korumalı Futbol Milli Takımı bu sene Avrupa Şampiyonası dolayısıyla tekrar toplandı. İTÜ Hornets Korumalı Futbol Takımımız oyuncularından Seyfettin Saruhan, Bora Yılmaz, Onur Alp Dal, Oğuzhan Turgay, Türker Alan ve Ertürk Alan IFAF’a (International Federation of American Football) bildirilen milli takım kadrosunda yer aldı.