23 Oca 2020

KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy ve Heyeti İTÜ Arı Teknokent’te

Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) arasındaki ikili ilişkiler ve iki ülke arasındaki iş birliğinin geliştirilmesi için ülkemize gelerek bir dizi ziyaret gerçekleştiren KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy ile beraberindeki heyet İTÜ ARI Teknokent’i ziyaret etti.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy ve bakanlık heyetinin İTÜ ARI Teknokent ziyaretine İTÜ KKTC Rektörü Prof. Dr. Ercan Kahya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kapt. Serdar Kum ve İTÜ ARI Teknokent Genel Müdürümüz Doç. Dr. Deniz Tunçalp eşlik etti.

İTÜ’den KKTC’ye Teknokent Desteği

İTÜ ARI Teknokent Genel Müdürümüz Doç. Dr. Deniz Tunçalp, Hasan Taçoy ve heyetine İTÜ ARI Teknokent'te teknoloji üreten firmaların yer aldığı kuluçka merkezi ve İTÜ Magnet’i gezdirdi. İTÜ’deki Ar-Ge ve inovasyon ekosistemi hakkında bilgi verdi.

Heyet, İTÜ ARI Teknokent’te teknolojileri ile öne çıkan firma ve girişimlerle gerçekleştirdikleri görüşmeler ve İTÜ’nün desteğinde KKTC’de kurulacak özgün teknokent yapısı üzerine iş birliği toplantılarının ardından İTÜ’den ayrıldı.


İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ
More than one Google Analytics scripts are registered. Please verify your pages and templates.