19 Şub 2020

Kış Mangalı İçimizi Ne Kadar Isıtır?

İTÜ Kulüpler Birliği yeni döneme merhaba diyen İTÜ’lüleri Chill&Grill’20’de buluşturdu.

Haber Yayın Tarihi: 19 Şubat 2020

Öğrencilerimiz arasındaki bağı arttıran önemli etkinliklerden olan Chill&Grill’20 13 Şubat Perşembe günü akşam saatlerinde Merkezi Derslik Binası (MED) çimlerinde ekmek arası sucuk konseptiyle gerçekleşti. İTÜ Kulüpler Birliği’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Chill&Grill’20’de öğrencilerimiz kışın soğuğundan uzaklaşıp bir arada keyifli vakit geçirdi. DJ eşliğinde MED önünde bulunan etkinlik alanında kış mangalının ateşiyle ısınan öğrencilerimiz eğlenceli müziklerin de eşlik ettiği etkinlikte neşeli anlar geçirdi.

İTÜ Kulüpler Birliği Başkanı Çevre Mühendisliği ve Makine Mühendisliği Çift Anadal Programı öğrencisi Pelinsu Çolak “Kulüpler Birliği yıllardır düzenlediği etkinliklerle; Kulüpler arası iletişimin pekişmesini, İTÜ aidiyetini arttırmayı, kişisel ve kariyer anlamında kendilerini geliştirebilecekleri imkanlar sağlamayı amaçlamıştır.Tüm etkinliklerimizde olduğu gibi, İTÜ öğrencilerinin daha sosyal bir üniversite hayatı ile anı biriktirebileceği bir atmosfer yaratmayı hedeflediğimiz bu etkinliğimizle de yarıyıl tatilinden dönen arkadaşlarımız ile bir araya gelip yeni dönemin ilk haftasında buluştuk. Mangalın başına geçip soğuk havaya aldırış etmeden büyük bir özveri ile çalışan gönüllü arkadaşlarımız ile binlerce İTÜ'lü sıra arkadaşımızı ağırladığımız çok daha güzel bir etkinliğe daha imza attık. Böylelikle bahar yarıyılına sıcacık başlangıç yaptık. Her dönemde olduğu gibi, bu dönemde de birçok organizasyon ve proje bizi beklemekte. Her geçen gün büyüyen Kulüpler Birliği Ailesi'ne herkesi bekleriz. Dönemin devamında ise tüm sıra arkadaşlarıma başarılar diliyorum.” dedi.

Facebook fotoğraf albümümüze buradan ulaşabilirsiniz.