12 Mar 2020

İTÜ Bisiklet Takımı Üniversiteler Arası Yol Bisikleti Kupası Yarışı Birincisi

Gazi Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi ile Mimarlık Fakültesi Bisiklet Topluluğu iş birliğinde 07-08 Mart 2020 tarihlerinde Milli Mücadelenin 100. Yılı anısına "Gazi Üniversitesi Üniversiteler Arası Yol Bisikleti Kupası Yarışı" düzenlendi. İTÜ Bisiklet Takımı Gazi Üniversitesi ‘Üniversiteler Arası Yol Bisikleti Kupası Yarışları’nda bireysel ve takım halinde birinci oldu.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

Haber Yayın Tarihi: 12 Mart 2020

Gazi Üniversitesi Gölbaşı Kampüsü’nde gerçekleşen yarışlarda İTÜ Bisiklet Takımı bireysel ve takım halinde birinci oldu. İTÜ Bisiklet Takımı adına, Yusuf Şimşir (Kaptan), Efe Egemen Şen, Abdurrahman Ülken, Gülin Can ve Buse Tuğçe Polat yarıştı.

İTÜ Bisiklet Erkek Takımımız birinci olurken bu sene yarışlara ilk kez katılan kadın bisiklet takımımız da ikincilik elde etti. Bireysel yarışlarda erkekler kategorisinde Efe Egemen Şen birinci olurken Yusuf Şimşir dördüncü sırada yer aldı. Öğrencimiz Gülin Can ise kadın bireysel kategorisinde ikincilik elde etti.

İTÜ Bisiklet Takım Kaptanı Yusuf Şimşir yarışlarla ilgili şu ifadeleri kullandı: “Her anın çok yoğun ve kıyasıya mücadeleyle geçtiği bu yarışta takım arkadaşlarımı, özellikle ikisinin de ilk yarışı olmasına rağmen 2. olan kadın takımımızı tebrik ediyorum. Yarışı düzenleyen Gazi Üniversitesi Bisiklet Topluluğu'nun başarılarının devamını diliyorum. Bize bu imkânları sağlayan ve her zaman destek olan başta Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Tayfun Kındap hocamıza ve okulumuza çok teşekkür ediyorum.”

Gazi Üniversitesi Üniversiteler Arası Yol Bisikleti Kupası yarışlarının ilki Üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlenmişti.

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ
More than one Google Analytics scripts are registered. Please verify your pages and templates.