12 Mar 2020

Tematik Enstitüler Lisansüstü Oryantasyon Günü

Üniversitemizde, 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı itibariyle lisansüstü öğrenime başlayan öğrencilerimize İTÜ’nün sosyal ve akademik yapısını ve sunduğu eğitim olanaklarını tanıtmak amacıyla Tematik Enstitüler Lisansüstü Oryantasyon Günü gerçekleştirildi.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

Haber Yayın Tarihi: 12 Mart 2020

Üniversitemiz tarafından düzenlenen Tematik Enstitüler Lisansüstü Günü, 4 Mart 2020’de Remzi Ülker Konferans Salonunda Rektör Yardımcılarımız ve Enstitü Müdürlerimiz ile çok sayıda akademisyen ve öğrencimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ali Fuat Aydın’ın “İTÜ’de Lisansüstü Eğitim” ve Prof. Dr. Alper Ünal’ın “İTÜ’de AR-GE Çalışmaları” başlıklı konuşmalarıyla başlayan etkinlikte İTÜ enstitülerinin ve birimlerinin sunumlarına yer verildi.

Afet Yönetimi, Avrasya Yer Bilimleri, Bilişim ve Enerji Enstitülerinin yanı sıra Kütüphane Dokümantasyon Daire Başkanlığı ve bağlı sistemleri, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ve bağlı sistemleri, Teknokent ve bağlı olanakları ile Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ve bağlı uygulamalarının da tanıtımlarının yapıldığı etkinlik programıyla lisansüstü öğrenciler, eğitim süreçlerini ve araştırma hayatlarını kolaylaştıracak bir dizi bilgi edinmiş oldu.

En önemli amaçları arasında ulusal ve uluslararası araştırma projeleri geliştirmek, üniversite- sanayi iş birliğini artırmak ve öğrencilerin çok disiplinli çalışma alışkanlığını geliştirerek çalışmalarının uluslararası platformlarda yer almasını sağlamak olan Üniversitemiz, Tematik Enstitüler Günü ile birlikte 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı içerisinde lisansüstü programlarını tanıtım amaçlı ikinci etkinliğini gerçekleştirmiş oldu.

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ
More than one Google Analytics scripts are registered. Please verify your pages and templates.