15 Nis 2020

İTÜ Badminton Takımı 1.Lige yükseldi

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Badminton Takımı, Türkiye Üniversitelerarası Badminton Turnuvası 2.Lig müsabakalarını ikinci olarak tamamlayarak, 1.Lig’e yükselme başarısını gösterdi.

Haber Yayın Tarihi: 15 Nisan 2020

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından organize edilen Türkiye Badminton 2. Lig Şampiyonası, 5- 9 Mart 2020 tarihleri arasında Antalya’ da gerçekleşti. Turnuvayı ikinci sırada tamamlayan İTÜ Badminton Takımımız büyük bir başarıya imza atarak 1. Lige yükseldi.

Kupaya uzanan sporcularımız; Atilla Sağlam, Metehan Türkay, Efe İsmail Kalender, Esra Kılıç, Meltem Güney, Nevzat Çelik, Tuvana Yılmaz, Vedat Arık ve Zeynep Şahin’i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.